Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Element doesn't show on scroll

Element doesn't show on scroll 7 years 4 months ago #212

  • Werner
  • Werner's Avatar
Hey there,

I'm having a few issues with the Animate It plugin in WordPress and PageBuilder. When adding an animation on scroll in the text editor using the animate icon, nothing happens on my page. I tried all kind of offsets but the element didn't show up. Checking the output code it shows, that the element is still on
eds-scroll-hidden
.

Another issue is, and thats a little of topic, the animation of three rows when one is overlapping the other two. The middle row contains an image which margin is set that way, that it overlaps the two other rows. If you let the bottom row fadeInUp, the top fadeInDown and the middle one rotateInUpRight it doesn't stays on top of the bottom one. The image disappears under the bottom row but is on top of the top one. Using
z-index
fixes the issue way after the animation when image than pops up.

Sadly I can't provide a link, as I'm on a local environment. First issue is the biggest one for me.
The administrator has disabled public write access.

Element doesn't show on scroll 7 years 4 months ago #233

  • eLEOPARD
  • eLEOPARD's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 409
  • Thank you received: 54
  • Karma: -28
Dear Werner,

First of all, sorry for the late reply. We have a small team and somehow, we missed you post.

Both of these issues seem to be arising due to a CSS conflict in the theme you're using.
If you could share the link where these issues are happening, we'd be able to look closer into it.
Last Edit: 7 years 4 months ago by eLEOPARD.
The administrator has disabled public write access.

Element doesn't show on scroll 6 years 8 months ago #556

  • Amanda
  • Amanda's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 1
  • Karma: 0
I am having the exact same issue described here. See riverwoodtrucking.com/riverwood-logistics/. Halp. Plazz.
The administrator has disabled public write access.

Element doesn't show on scroll 6 years 8 months ago #557

  • eLEOPARD
  • eLEOPARD's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 409
  • Thank you received: 54
  • Karma: -28
Dear Amanda,
Thanks a lot for using the Animate It! Plugin.
Yes it looks like on-scroll is not working. Looks like a plugin/theme conflict.

If possible, please provide me admin login credentials. That would help us look much closer into the issue.
Please mail them to contact[at]eleopard.in
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.203 seconds

Need Customization? Feel free to...

Contact Us

If you like these extensions, help us buy Yoga Mats :)